Olen Sirja, pohjoiskarjalaisen rempseä luonne, mutta sisimmässään syvällinen mietiskelijä, joka tykkää pohdiskella ihmismielen kiemuroita, käyttäytymistä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kolmenkympin kriisi sai minut matkalle etsimään omaa itseäni, omia unelmiani ja sitä, mikä voisi olla se minun juttuni tässä elämässä. Olen kipuillut asian kanssa jo useamman vuoden, kokenut väsymystä, uupumusta, pahojakin stressioireita – eikä useamman vuoden valvotut yöt kahden lapsen kasvatuksen myötä ole helpottanut asiaa. Luonteeltani olen melkoisen herkkä, kova jännittämään ja avoin näyttämään tunteitani. 

Kasvatus ja elinikäinen oppiminen ovat lähellä sydäntäni, olisinkin mieluiten ikuinen opiskelija. Oma taustani on vahvasti järjestöpuolella, jossa olen tehnyt töitä eri-ikäisten ihmisten kanssa vapaaehtoisten johtajana, motivoijana, kannustajana ja kouluttajana. Minulle luonteenomaista on myös halua kehittää ja kehittyä. Hyvää ei kannata lähteä muuttamaan, mutta aina voi oppia uusia asioita ja löytää uusia polkuja. Vaikka se välillä veisikin aikaa. Pidän siitä, että muutokset tapahtuvat pikku hiljaa, en ole kovinkaan nopea ihminen – hitaasti hyvä tulee, niin mielikin ehtii mukaan muutoksiin. 

Useamman vuoden pohdiskelun jälkeen olenkin nyt rohkaistunut kirjoittamaan omia ajatuksiani julkisesti. Toivon, että ajatukseni tuovat myös sinulle uusia oivalluksia omaan elämääsi sekä tsemppaavat ja kannustavat sinua etsimään omaa itseäsi, omaa polkuasi sekä iloa elämääsi. Elämänmuutokset lähtevät liikkeelle pienistä asioista, ehkäpä tästä kirjoituksesta, jonkun esineen löytämisestä, ystävän sanoista, kirjoista tai bongaamastasi tsemppilauseesta.

Kysy ja kommentoi rohkeasti!

Minut löydät myös instagramista:  @sirjatanskanen