Ilo,  Voimavara

Iloa kesään kirjoista

Olen intohimoinen lukija ja jaan mielelläni kirjavinkkejä myös eteenpäin – sillä niitä saan myös itse muilta, ja se on huippua! Siispä tässä muutamia ihania kirjoja, jotka mielestäni sopivat erityisen hyvin kesällä luettavaksi!

 • Sheila O’Flanagan: Naiset karkuteillä
 • Lucinda Riley: Oliivipuu
 • Liane Moriarty: Omena ei kauas putoa
 • Cathy Kelly: Se vuosi muutti kaiken
 • Lori Nelson Spielman: Sanoja sydämestä / Kymmenen unelmaani
 • Beth O’Leary: Vaihtokauppa
 • Clare Pooley: Totuushaaste
 • Jojo Moeys: Tähtien antaja
 • Cecelia Ahern: Lyyralintu
 • Kate Morton: Talo järven rannalla
 • Emily Henry: Lomalla kaikki on toisin

Olen viime aikoina lukenut myös paljon voimakirjoista. Voimakirjalla tarkoitetaan kirjaa, joka esimerkiksi auttaa vaikeana päivänä, voimaannuttaa tai tuo iloa. En ole vielä päättänyt mikä oma voimakirjani olisi, mutta olen ehdottomasti sitä mieltä, että jokaiselta olisi hyvä löytyä vähintään yksi voimakirja kirjahyllystä pahan päivän varalle. Yksi hyvä vaihtoehto on Maaret Kallion Voimana toivo -teos, joka on mielestäni ihana armollinen teos.

Onko sinulla jo jokin voimakirja?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.