voikukka
Ilo

Hyvän mielen kirjat

Välillä kaipaa luettavaa, joka saa mielen paremmaksi. Lukeminen ja kirjojen maailma on ollut itselleni nuoruudesta lähtien erittäin tärkeä. Erityisesti kesälomat vietin isojen kirjapinojen seurassa nurmikolla loikoillen.

Tietokirjallisuuden lisäksi uppoudun mieluiten ihaniin tarinoihin tai oveliin dekkareihin, jossa pääsee itsekin pohtimaan ratkaisua. Ne saavat minut pois murehtimasta oikean elämän tapahtumia ja antavat ihanan hengästystauon arkeen. On ihana välillä uppoutua aivan toiseen maailmaan vaille omia huolia.

Hyvät kirjat myös virkistävät ja ilahduttavat.

Alta löydät muutaman kirjavinkin viime aikoina lukemiini hyvän mielen romaaneihin. Linkistä pääset lukemaan kirjan arvostelun kirjablogistani, mikäli kiinnostuit saamaan lisätietoa kirjasta. Lukuiloa!

Hyvän mielen kirjalista:

Vinkkaa kommentteihin siun hyvän mielen kirjat! 🥰

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *